Cicle Mitjà

Aquest llibre, perquè cal anomenar-lo llibre, degut a la seva extensió. Aquest llibre, ofereix una lectura entretinguda, i fácil de portar, amb un argument interessant. Els alumnes, no només són espectadors i mers observadors d’uns fets que succeixen a un personatge, sinó que en aquest cas han d’ajudar-lo a trobar, a esvrinar quina és la solució final, de manera que l’alumne deixa de veure la lectuar com una cosa llunyana, sinó que la veu com algo persona. Aquest llibre pot ajudar a l’alumne a relacionar-se i a empatitzar amb els personatges de la història.

L’ASSASSINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES

Un professor de Matemàtiques, que s’en adona que els seus alumnes, han perdut totalment l’interès per la seva matèria, el professor per a fer que això canvii, fingeix la seva mort, i obliga als alumnes, a que per mitjà de les proves, la lògica i l’enginy, trobin l’assassí.
En aquesta obra, és veu per una part la actitud dels alumnes, totalment postiva, per tal de trobar l’assassí. I d’altre banda, la manera realment creativa que úsa el professor de matemàtiques, per a dinamitzar brutalment aquelles aburrides i feixugues classes de matemàtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.